حصول ایمنی جمعی تا اوایل آذر ماه – اقتصاد آنلاین

[ad_1]

، 86 بیمار مبتلا به بیماری قلبی را در مصر که آزمایش پی. سی. آر کرونای آنها مثبت شده بود، مورد بررسی قرار دادند. اطلاعات از طریق پرسشنامه و سوابق پزشکی، از جمله سطوح پروتئین واکنشی C یا CRP که نشان می دهد آیا التهاب در بدن وجود دارد یا خیر جمع آوری شد. نویسندگان متوجه شدند که سلامت دهان و دندان ضعیف با ابتلا به کووید 19 شدیدتر و مدت زمان طولانی تر برای بهبودی از این بیماری همراه است. یافته …

واکسن انجام نشد و سرعت واکسیناسیون به شدت کاهش داشت. درحال حاضر 10 میلیون نفر دو دوز واکسن خود را دریافت کردند که حدود 30 درصد جمعیت را شامل می شود. واکسیناسیون 50 درصد از مادران باردار در مشهد صداقت اظهار کرد: نتیجه این روند کاهشی در واکسیناسیون سبب شد که وقتی وارد موج جدید شدند میزان افراد مبتلا به شدت افزایش یافت و شاهد مرگ ومیر قابل توجهی شدند، با اینکه مردم این کشور …

… دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به بازگشایی ها و اجرای قرنطینه هوشمند، گفت: مهمترین اصل این است که ما به ایمنی جمعی برسیم که برای آن بهترین وسیله این است که 75 درصد جمعیت را واکسینه کنیم. طبق پیش بینی های انجام شده و با سرعت واکسیناسیونی که در 1.5 ماه اخیر انجام می شود، امیدواریم تا اوایل آذر ماه بتوانیم به میزان پوشش واکسیناسیون 75 درصدی در جامعه برسیم. جماعتی درباره میزان …

واکسن پاستوکووک نزدیک 99 درصد آنتی بادی می گیریم. البته تولید آنتی بادی در بدن به معنای کارایی و اثربخشی نیست. اثربخشی واقعی را وقتی می توان اندازه گرفت که واکسن را تزریق کرد و افراد را میان جامعه فرستاد و آن زمان می توان درباره اثربخشی صحبت کرد. در رژیم سه دزه این واکسن با اینکه 99 درصد آنتی بادی می گرفتیم، اما قدرت پیشگیری از بیماری شدید و بستری شدن حدود 92 درصد بود و تقریبا 70 درصد افراد هم هیچ …

“قارچ سیاه” شناخته می شود، که عامل این بیماری کپک موکور است، تصریح کرد : بیماران مبتلا به بیماری هایی مانند دیابت، سرطانی ها ، نقص سیستم ایمنی بدن ، بیماران خونی مزمن ، سوختگی و پیوندی ها این افراد در صورت ابتلا به کرونا و بستری شدن از ریسک بالایی جهت ابتلا به قارچ سیاه برخوردار هستند در واقع، این عفونت قارچی بیشتر مواقع سینوس ها، ریه، پوست و مغز و چشم را درگیر می کند. آذربایجان غربی معجنی اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …

به نقل از نیوز دانشمندان انگلیسی چگونگی تاثیر واکسن های فایزر و آسترازنکا بر گسترش ویروس در صورت ابتلا به عفونت را طی تحقیقی بررسی کردند. در این تحقیق دانشمندان دانشگاه آکسفورد سوابق ملی حدود 150 هزار فرد که از 100 هزار مورد اولیه ردیابی شده بودند را مورد بررسی قرار دادند؛ نمونه ها شامل افرادی بود که واکسن فایزر یا آسترازنکا دریافت کرده بودند. همچنین از افرادی که واکسینه نشدند نیز در …

به گزارش شهرآرانیوز ؛ خبر احتمال آغاز خیز ششم و تزریق دز سوم واکسن برای برخی گروه های خاص جامعه نشان داد کووید همچنان قرار نیست تمام و کمال دست از سر مان بردارد. از آن طرف، آمار کشته های کرونایی اولین بار در نزدیک به 3 ماه گذشته به زیر 200 نفر رسید و برخی گزارش ها می گوید ایمنی دز دوم واکسن های کرونا هم فقط 6 ماه است. این یعنی زنگ خطر برای آغاز خیز ششم به صدا درآمده است. برای همین در 2 …

کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به بازگشایی ها و اجرای قرنطینه هوشمند، گفت: مهمترین اصل این است که ما به ایمنی جمعی برسیم که برای آن بهترین وسیله این است که 75 درصد جمعیت را واکسینه کنیم. طبق پیش بینی های انجام شده و با سرعت واکسیناسیونی که در 1.5 ماه اخیر انجام می شود، امیدواریم تا اوایل آذر ماه بتوانیم به میزان پوشش واکسیناسیون 75 درصدی در جامعه برسیم. جماعتی درباره میزان اثربخشی واکسن …

شدید بیماری را تجربه کنند. آیا افراد واکسینه شده نیز به بیماری کووید -19 مبتلا می شوند؟ با وجود این که نتایج آزمایشات بالینی انجام شده نشان می دهد که واکسن های کرونا تا حدودی از افراد در برابر بیماری کووید -19 محافظت می کند، اما احتمال مبتلا شدن به بیماری حتی پس از دریافت واکسن نیز وجود دارد. عفونت دستیابی به موفقیت زمانی رخ می دهد که فرد حتی پس از دریافت واکسن کرونا نیز به …

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران ؛ دبیر کمیته علمی کشوری کرونا: طبق پیش بینی های انجام شده و با سرعت واکسیناسیونی که در 1.5 ماه اخیر انجام می شود، امیدواریم تا اوایل آذر ماه بتوانیم به میزان پوشش واکسیناسیون 75 درصدی در جامعه برسیم. در زمینه دز بوستر تصمیم گیری شده و طبق مصوبه اخیرمان پیشنهاد کردیم که حتما دز بوستر در نظر گرفته شود و از طریق منابع داخلی یا خارجی دز بوستر از سوی وزارت بهداشت تهیه شود و در اختیار افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند و کادر درمان، پزشکان، پرستارانی که در معرض کرونا هستند، قرار گرفته شود. …

به گزارش خبرنگار بهداشت ودرمان گروه جامعه خبرگزاری آنا ، با شیوع بیماری کرونا و گسترش روند تزریق واکسیناسیون سوالات زیادی در اذهان عمومی ایجاد شده است که یکی از آنها در مورد این است که آیا افرادی که به کرونا مبتلا شده اند هم باید واکسن بزنند؟ تحقیقات نشان می دهد ایمنی که بعد از کرونا در بدن ایجاد می شود ماندگار و دائمی نیست از این رو واکسینه شدن افراد ضرورت دارد. بیشتر …

در البرز سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا استان البرز نیز اعلام کرد که تاکنون حدود 500 هزار نفر در استان البرز 2 دز واکسن کرونا و یک میلیون و 500 هزار نفرنیز یک دز واکسن کرونا در این استان دریافت کرده اند. دکتر مهرداد بابایی بیان داشت: اکنون 35 مرکز تجمیعی و 29 مرکز بهداشت و سلامت در حال انجام عملیات واکسیناسیون کرونا در استان البرز هستند. وی تاکید کرد که مردم باید …

…> شانه ساز تصریح کرد: بر اساس گزارش ارسالی از مطالعه بالینی و نظر کمیته بالینی، در این مرحله از مطالعه بالینی فاز 3 واکسن اسپایکوژن، اثربخشی واکسن در پیش از ابتلاء به موارد علامت دار و خفیف کووید 19 و در شرایط غلبه واریانت دلتا در کشور، حدود 60 تا 65 درصد برآورد شده است. رئیس سازمان غذا و دارو یادآور شد: بر اساس هماهنگی با معاونت بهداشت وزارت بهداشت مقرر شده که افرادی که در فازهای موفق …

مانع از گسترش ویروس ها – از جمله اچ.آی.وی و ابولا – شود. آنها می گویند این کشف می تواند به تولید داروهای ضد ویروسی برای انسان در برابر طیف وسیعی از عوامل بیماری زا بینجامد. با این وجود مطالعات بیشتری باید انجام شود تا ثابت کند این ماده بی خطر و قابل تحمل در انسان است و به جلوگیری از عفونت های ویروسی قبل از اینکه بتواند گسترش یابد، کمک می کند. انسان می تواند حامل ژن CHMP3 باشد …

به بیماری مبتلا شده یا نه؛ یا در صورت ابتلا، شدت بیماری فرد به چه حدی بوده است. با این حال و با اندکی اغماض می توانیم سطح آنتی بادی موجود در بدن فرد را معیار نسبی مناسب و معقولی از میزان محافظت ایجاد شده بدانیم. در همین زمینه نیز پژوهش دیگری که روی 12 هزار و 500 نفر از پرسنل کادر درمان در آمریکا انجام و نتایج آن اخیراً منتشر شده نشان می دهد که هر چه میزان آنتی بادی ایجاد شده در بدن فرد …

. واکسن قدیمی تر موسوم به واکسن پلی ساکارید مننگوکوک را می توان به افراد بالای 55 سال تزریق کرد. جوانان 16 تا 21 ساله بیشتر در معرض خطر ابتلا به مننژیت هستند. واکسیناسیون به سیستم ایمنی بدن می آموزد که پروتئین های موجود در باکتری هایی را که باعث مننژیت مننژوکوک می شوند تشخیص دهد. سپس سیستم ایمنی باکتری ها را هدف قرار می دهد. بااین حال انواع مختلفی از باکتری ها وجود دارد و واکسن …

درمانی سیکلوفسفامید و ایفوسفامید، می توانند با خروج اجزای تجزیه شده دارو ها از بدن باعث التهاب مثانه شوند. • سیستیت تابشی: درمان اشعه ای ناحیه لگن می تواند باعث ایجاد تغییرات التهابی در بافت مثانه شود. • سیستیت بدن خارجی: استفاده طولانی مدت از کاتتر می تواند شما را مستعد عفونت های باکتریایی و آسیب بافتی کند که هر دو می توانند باعث التهاب شوند، ابتلا کند. • سیستیت …

…، رعایت شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا به ویژه قبل از واکسیناسیون 70 درصد جامعه، نباید کاهش یابد . محمدرضا رئوفی افزود: همه اصول بهداشتی مقابله با کرونا حتی پس از تزریق دز سوم واکسن نیز باید تداوم یابد. این ویروس دائما جهش یافته و احتمال می رود برخی سویه ها به رغم تزریق واکسن بتوانند از سیستم ایمنی بدن فرار کنند . وی ادامه داد: همچنین همه جهش های ویروس کرونا قابل …

668 هزار و 64 نفر افزایش یافته است. ضمن اینکه با مرگ 71 بیمار دیگر در اثر عوارض کووید-19 ، شمار تلفات این عفونت در شهر مسکو به 29 هزار و 525 نفر رسیده است. علاوه بر این، با مرخص شدن دو هزار و 288 بیمار کرونایی در پایتخت، یک میلیون و 507 هزار و 468 نفر در کل دوره شیوع ویروس کرونا درمان شده و در حال حاضر 131 هزار و 71 بیمار نیز همچنان تحت درمان قرار دارند. انتهای پیام/ …

ما یک آلارمی است که در اینجا باید اقداماتی را انجام دهیم. اساس رنگ بندی بر اساس تعداد افرادی است که به بیماری مبتلا شدند و بر اساس میزان تشخیص تعداد افراد مبتلا است . احتمال بروز پیک ششم؛ آری یا خیر؟ جماعتی درباره احتمال بروز پیک ششم نیز گفت: بسیاری از مجامع علمی در دنیا اعلام کردند که ممکن است در اواخر اکتبر یعنی اواخر مهر و اوایل آبان ماه با پیک جدیدی مواجه باشیم. با این …

حفاظت فردی مناسب را فراموش نکنند. اخیرا با توجه به افزایش موارد ابتلا به بیماری موکورمایکوزیس در موج پنجم کرونا، پنل مجازی مدیریت موکورمایکوزیس همراه با انجام عمل جراحی سینوس در بیمار مبتلا به موکورمایکوزیس، با همکاری گروه های آموزشی گوش، حلق و بینی، داخلی، بیهوشی و عفونی در شیراز برگزار شد. ایلامی درباره این گفت: این پنل مجازی به همت مجموعه معاونت درمان و با حضور دکتر بیژن …

دراسرع وقت با یک متخصص پزشکی صحبت کنند، اگر: • تب ایجاد می شود • پوست سر متورم می شود • علائم عفونت وجود دارد، مانند رگه های قرمز که از زخم ها بیرون می آیند • فرد مبتلا به زخم، تحت دیالیز است یا تحت درمان سرطان قرار می گیرد چکیده مطالب: دلایل زیادی برای ایجاد زخم یا گال در پوست سر وجود دارد. درحالی که بسیاری از ضایعات در پوست سر بی …

خبرگزاری میزان – بیش از 18 ماه از بروز همه گیری بیماری کرونا می گذرد و این بیماری تاکنون بیش از 236 میلیون نفر را در جهان مبتلا و حدود 5 میلیون نفر را به کام مرگ فرستاده است اما هنوز نگرانی هایی درباره بروز سویه های مرگبارتر آن وجود دارد. به گزارش سی بی سی و کوریر ، ویروس کرونا تاکنون چندین و چند بار جهش یافته و سبب تشدید نگرانی های مردم در سراسر جهان شده است. رئیس کلینیک …

…> هرچند که با وجود این همه مرگ و گرفتاری با کووید 19 همچنان بیش از پنج هزار و 451 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند. برخی با مرگ دست و پنجه نرم می کنند و برخی نیز روند بهبودی را سپری می کنند. این همه درد که کرونا نصیب مردم کرد تنها با خبر پایان همه گیری و اپیدمی آن می تواند تسکین دهنده باشد اگرچه با تسریع واکسیناسیون بخشی از …

این روغن نارگیل معمول شما نیست. روغن نارگیل مورداستفاده در این مطالعه شکسته شد تا اسید های چرب در دسترس بدن قرار گیرند، این فرم روغن نارگیل در فروشگاه ها موجود نیست. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد روغن نارگیل ممکن است در برابر عفونت های مخمری و سایر عفونت های قارچی مؤثر باشد. در تحقیقی که در سال 2009 روی زنان نیجریه ای انجام شد، نشان داده شد که روغن نارگیل علیه کاندیدا …

راهکارهای خانگی همراه با داروهای مسکن معمولاً در کنار استراحت چند روزه بسیار موثر خواهد بود . اگر احساس کردید که با در پیش گرفتن راهکار های خانگی علائم بهتر نشدند و یا در حال بدتر شدن می باشند، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید تا در صورت ابتلا به واکنش های آلرژیک ، هرچه زودتر تحت مراقبت های اورژانسی قرار بگیرید. چگونگی تشخیص پزشک پزشک به منظور تشخیص دقیق و علت یابی، آزمایش های عکس برداری را انجام …

…. سیتوکین ها، پروتئین هایی هستند که در خون و بزاق وجود دارند و ممکن است در واکنش به عفونت تولید شوند. بررسی های انجام شده روی بزرگسالان نشان داده اند که میزان برخی از سیتوکین ها در خون بیماران مبتلا به کووید-19، بالا است و می تواند شدت بیماری را پیش بینی کند. هدف پژوهشگران این است که نهایتا بتوانند با استفاده از هوش مصنوعی، نشانگرهای زیستی و عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت، کودکانی را که در معرض خطر بیماری شدید قرار دارند، شناسایی کنند. انتهای پیام …

و رعایت جامعه، میزان واکسیناسیون و همچنین اینکه سوش جدیدی که نسبت به اقدامات بهداشتی یا واکسن حساس نباشد وجود دارد. تاکنون 18 میلیون نفر دو دُز واکسن کرونا را زده اند بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی 24 ساعت گذشته بیش از 758هزار دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. تعداد فوتی های کرونا به زیر 200 مورد رسید بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت …

استان تهران دارای یک میلیون و 86 هزار دانش آموزان است، گفت: واکسیناسیون 30 درصد نوجوانان گروه سنی 12 تا 18 سال در مراکز واکسیناسیون انجام شده است. در همین حال محمد مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از انتخاب واکسن های آسترازنکا و پاستوکووک برای دز سوم کادر درمان خبر داد. ازسوی دیگر محمد رضا شانه ساز، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از صدور مجوز مصرف اضطراری از سوی سازمان غذا و دارو برای واکسن اسپایکوژن خبر داد. به گزارش ایلنا شانه ساز گفت: تولید ماهانه اسپایکوژن بر اساس اظهارات شرکت سیناژن، حداقل سه میلیون دز است. …

[ad_2]
خبرهای علمی و پزشکی

مطلب پیشنهادی

آدم ربایی 5 میلیاردی در بلوار مرزداران

[ad_1] معاون مبارزه با جرم و جنایت پلیس راهور تهران از دستگیری سه نفر که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *